Το θέλουν και οι δυο

Ο πήχης ψηλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η “νύφη” (λέγε με και ΑΕΚ) είναι ξεκάθαρο πως αυτόν τον… γάμο τον θέλει πολύ και γι αυτό άλλωστε και επιθυμεί να σπεύσει να τις διαδικασίες. Ο “γαμπρός” (λέγε με και Πογιέτ), έχει επίσης εκφράσει πολλές φορές και ανοικτά, την πρόθεση του να πει το “ναι”. Και συνηθίζουν να λένε πως “σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός”. Φανταστείτε τώρα, που επί της ουσίας δεν υπάρχει καν… πεθερός. Νύφη και γαμπρός μένει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να το αποφασίσουν και να το επικυρώσουν. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όμως από την στιγμή που υπάρχει επιθυμία και από την πλευρά της ΑΕΚ και από την πλευρά του Πογιέτ, για να συνεχιστεί η συνεργασία και τη νέα σεζόν, τα θεμέλια για μια συμφωνία έχουν ήδη μπει.

Είναι δεδομένο πως η συζήτηση ανάμεσα στην Ένωση και τον Ουρουγουανό τεχνικό, η οποία όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, δεν πρόκειται να είναι διόλου εύκολη. Το ακριβώς αντίθετο. Στο τραπέζι θα πέσουν πολλά και περίπλοκα ζητήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως. Και κυρίως ως προς το μπάτζετ της νέας σεζόν. Αλλά η συμφωνία σ’ αυτά τα θέματα, θα είναι το κλειδί για να δώσουν τα χέρια η ΑΕΚ με τον Πογιέτ.

Το σημαντικό όμως είναι, πως η ΑΕΚ έχει αποφασίσει πως θέλει να εμπιστευτεί τον Ουρουγουανό τεχνικό. Και από την άλλη μεριά ο Πογέτ δείχνει να έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης, κλείνοντας (τουλάχιστον προς το παρόν) τα αφτιά στις σειρήνες από άλλες ομάδες είτε από την Αγγλία, είτε από την Γαλλία, είτε και από την Σπανία.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η κουβέντα ανάμεσα στις δυο πλευρές, θα ξεκινήσει πάνω στην βάση της κοινής επιθυμίας. Επίσης είναι σημαντικό πως ήδη έχουν μιλήσει περισσότερες από μια φορές απευθείας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Πογέτ. Και έχουν και κώδικα επικοινωνίας, αλλά ενδεχομένως και τρόπο να ξεπεράσουν τις όποιες διαφωνίες προκύψουν κατά την διάρκεια της συζήτησης. Προφανώς και δεν θα είναι δύσβατος ο δρόμος προς την οριστική συμφωνία. Αλλά με δεδομένο πως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Πογιέτ ξεκινούν από την ίδια αφετηρία και θέλουν να φτάσουν στον ίδιο προορισμό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρουν τρόπο να “περπατήσουν” μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X