Έναν…Μπαρμπόσα για τα δεξιά

Πως τον λένε τον παικταρά που τρελαίνει κόσμο με τα "κιτρινόμαυρα"?

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγο καιρό, ο Γκουστάβο Πογιέτ εξομολογούνταν πως το σύστημα που πιστεύει περισσότερο και θέλει να παίζουν οι ομάδες του είναι το κλασικό 4-4-2. Ωστόσο, δεν το έχει εφαρμόσει στην ΑΕΚ, επειδή δεν έχει τους ακραίους που μπορούν να το υπηρετήσουν καλύτερα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν έχει το έτερον ήμισυ του Ελντερ Μπαρμπόσα, που θα μπορούσε να παίζει πάνω στη γραμμή και να κάνει τη διαφορά.

Γι’ αυτό η προοπτική απόκτησης ενός δεξιοπόδαρου εξτρέμ, ενός…Μπαρμπόσα για τα δεξιά, βρίσκεται ήδη μέσα στη μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ. Κίνηση που θα προκύψει ούτως ή άλλως, αλλά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση εφόσον παραμείνει ο Πογιέτ στο τιμόνι της Ενωσης. Έναν ακόμα ακραίο που θα έχει την ποιότητα του Πορτογάλου, θα δημιουργεί, αλλά και θα τελειώνει φάσεις.

Είναι σαφές πως η ΑΕΚ θέλει έναν ακραίο που θα της δημιουργεί παιχνίδι. Που θα δίνει το απρόβλεπτο, που θα μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός ματς με μία προσωπική ενέργεια. Ο Μπαρμπόσα έδειξε φέτος όσα μπορεί να κάνει και έπεισε ακόμα και τον τελευταίο αμφισβητία. Αλλά τώρα, θα πρέπει να ντουμπλαριστεί και με κάποιον δεξιοπόδαρο, ώστε η ΑΕΚ να έχει ισορροπία στα άκρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X