Δείχνει εμπιστοσύνη στο ρόστερ, πάει για το καλύτερο

Η νέα ΑΕΚ στο μπλοκάκι του Γιούρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες περνούν και έτσι τα play off του πρωταθλήματος της Basket League είναι όλο και πιο κοντά, με την ΑΕΚ να έχει σαν στόχο να πετύχει αυτό που οι άλλοι θεωρούν ανέφικτο. Να φτάσει μέχρι το… τέλος του δρόμου και να διεκδικήσει ο,τι της αναλογεί.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς δουλεύει καθημερινά και εντατικά με το υπάρχον ρόστερ. Με την περίπτωση Μάικλ Έρικ να έχει άσχημη τροπή, για την Ένωση, οι πιθανότητες να γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση, τις επόμενες δύο εβδομάδες, μειώνονται δραματικά, καθώς δεν υπάρχουν στην αγορά οι ποιοτικές λύσεις που θα ήθελε ο Σλοβένος προπονητής.

Έτσι, το «ξανθό σκυλί» δείχνει εμπιστοσύνη στο ρόστερ της Βασίλισσας, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου «άνοιξε» για τα καλά το ροτέισιον και στους 12 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, μοιράζοντας… μαεστρικά το χρόνο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως κανένας παίκτης δεν έπαιξε για πάνω από 23 λεπτά, ενώ όλοι ήταν… φρέσκοι και έτοιμοι να δώσουν όσα έχουν,

Αυτό φανέρωσε την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει ο έμπειρος προπονητής ενόψει των play off, ώστε η ΑΕΚ να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X