Μένει στην ΑΕΚ αν...

Εικόνες από το Ηρακλής - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν τον περασμένο Γενάρη η ΑΕΚ έκλεινε την συμφωνία για τον δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι, η Μάντσεστερ Σιτι δεν συζήτησε καν το ενδεχόμενο να βάλει στο συμβόλαιο οψιόν αγοράς. Ήθελε τον Αργεντινό μέσο και πάλι πίσω στην Αγγλία, στο τέλος της σεζόν. Βεβαίως τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η Σίτι και κυρίως ο ίδιος ο Ζουκουλίνι. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως στην Ένωση έχουν πάψει να εκτιμούν τον Αργεντινό μέσο. Γι αυτό και στο τέλος της σεζόν, θα επαναφέρουν στην Σίτι και μάλιστα ακόμα πιο έντονα, κάτι που ήδη έχουν συζητήσει από τον Γενάρη. Να έχει η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο, σε περίπτωση που αποφασιστεί από τους Άγγλους, να συνεχίσουν να παραχωρούν δανεικό τον Ζουκουλίνι.

Προφανώς μετά και τον τραυματισμό του, ο Αργεντινός μέσος δύσκολα θα παραμείνει στην Σίτι το καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει αποδείξει πολλές φορές και εμπράκτως, πως έχει δεθεί με την ΑΕΚ. Και θέλει να το αποδείξει ξανά, επιστρέφοντας για να βοηθήσει στα πλέι οφ. Επομένως αν τεθεί θέμα να παραμείνει με την μορφή δανεισμού, δύσκολα θα πει όχι. “Κλειδί” στην υπόθεση, είναι το μέλλον του Πογιέτ. Αν ο Ουρουγουανός τεχνικός παραμείνει στον πάγκο, τότε είναι σχεδόν δεδομένο πως θα θελήσει να έχει στην… μηχανή του, το “εργαλείο” που λέγεται Ζουκουλίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X