Λυκογιάννης: «Καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος επεσήμανε πως η Βασίλισσα ήταν καλύτερη ομάδα σε όλο το παιχνίδι.

Ο προπονητής των Ροδιτών δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Σήμερα ήταν εμφανώς η καλύτερη ομάδα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Κέρδισε εύκολα και δίκαια. Εμείς είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Παίξαμε με τον Ντέιβις για σέντερ, σχεδόν για 40 λεπτά. Δεν μπορούσαμε να αμυνθούμε καλά, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Κατά την διάρκεια του αγώνα, υπέστη διάστρεμμα και ο Λιούις. Τώρα, πρέπει να δούμε πως θα είμαστε μέχρι το άλλο ματς που ακολουθεί, με αντίπαλο την Κηφισιά, όπου με νίκη θα είναι επιστέγασμα της φετινής χρονιάς, γιατί θα είμαστε στην 6η θέση σίγουρα».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Τρέβορ Ρέλεφορντ: «Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Έπαιξε ομαδικά. Έβαλε κάποια μεγάλα σουτ. Εμείς παίξαμε καλά μόνο σε κάποια σημεία του αγώνα. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς και να είμαστε έτοιμοι για την άλλη εβδομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X