Θέλει το κάτι παραπάνω ο Γιούρι

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου θα της δώσει την ευκαιρία να δουλέψει με καλύτερη ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ενόψει των Play off που έρχονται και θα βρουν την Ένωση -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να δει μια αντίδραση από τους παίκτες του, έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ώστε να υπάρξει αντιστροφή του κλίματος και η Βασίλισσα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Σλοβένος προπονητής, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε κομμάτια που ήθελε αυτός να δώσει έμφαση, περνώντας στο 100% τα πράγματα που ήθελε να δει, έχοντας εντός πλάνων τόσο τον Μαλίκ Χέρστον, όσο και τον Τζέι Κόβαν Μπράουν, δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες του συνόλου.

Έτσι, λοιπόν, το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, πέρα από ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες είναι και μια ευκαιρία… απαντήσεων απ’ όλους εντός ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X