Στο... μυαλό του Πογιέτ

Ένα πλάνο, άνω - κάτω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν… εντολή έδωσε ο Γκας Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του αφενός να ξεκουραστούν σ’ αυτό το τριήμερο ρεπό, αφετέρου να βγάλουν εντελώς από το κεφάλι τους την μπάλα για να αποφορτιστούν πνευματικά. Και αυτό διότι ξέρει πόσο πολύ τα έχουν οι “κιτρινόμαυροι” και τα δυο. Όμως από την άλλη μεριά και ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός, είχε ανάγκη να αποφορτιστεί. Ο Πογιέτ είχε μεγάλη ένταση την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με τον Παναιτωλικό και για πρώτη φορά εκνευρίστηκε τόσο πολύ μ’ όσα έβλεπε στο γήπεδο του Αγρινίου. Γι αυτό είναι ένα ζήτημα και για τον Ουρουγουανό να αποφορτιστεί.

Παρόλα αυτά ο Πογιέτ έφυγε γι αυτό το ρεπό, κουβαλώντας μαζί του και τις σκέψεις για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Εξάλλου είναι γεγονός πως το θέμα τον απασχολεί πλέον τον Ουρουγουανό τεχνικό επί… καθημερινής βάσεως. Και εξετάζει όλες τις παραμέτρους. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πογιέτ περίμενε με αγωνία τα αποτέλεσματα της χθεσινής συνάντησης με τον υφυπουργό, η οποία τελικά δεν έγινε. Και αυτό διότι είναι σημαντική παράμετρος στις σκέψεις του Ουρουγουανού τεχνικού για το μέλλον, οι εξελίξεις με τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης είναι δεδομένο πως στα αφτιά του Πογιέτ έχουν φτάσει ήδη κάποιες… “σειρήνες” από το εξωτερικό. Και από την Βαλένθια, όπως ήδη έχει προκύψει από ισπανικά δημοσιεύματα αλλά και από την Αγγλία. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως για τον Ουρουγουανό τεχνικό η ΑΕΚ εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα. Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος. Και ενδεχομένως μάλιστα, να επιδιώξει (πιο επιτακτικά), να υπάρξουν (οριστικές) εξελίξεις στις συζητήσεις που γίνονται με την Ένωση για το μέλλον του. Ακόμα και πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X