Προσεκτική αναζήτηση για το... κερασάκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν είναι από τις πιο έντονες στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Και όχι άδικα από τη στιγμή που η ομάδα άλλαξε… δέρμα εντός της σεζόν, με τις αλλαγές παικτών να διαδέχονται η μία την άλλη. Η έλευση, όμως του Γιούρι Ζντοβτς έχει αλλάξει τα πράγματα σε μεγάλο βαθμό.

Πλέον, ο Σλοβένος έχει περάσει τη φιλοσοφία του εντός της ομάδας και με άκρως προσεκτικές κινήσεις φτιάχνει την ομάδα σύμφωνα με τα δικά του «θέλω» και τη δική του φιλοσοφία. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται και οι κινήσεις, όσον αφορά τις μεταγραφές. Ο Μάικλ Έρικ είναι το φαβορί για να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ενίσχυση του συνόλου.

Η κίνηση αυτή, άλλωστε, θα είναι και η τελευταία μέχρι το φινάλε της σεζόν, οπότε εντός της Βασίλισσας δεν θέλουν να είναι ένας παίκτης της… σειράς, αλλά μια κίνηση, η οποία θα προσφέρει όλα όσα λείπουν από το υπάρχων ρόστερ και θα ανεβάζει το επίπεδο του συνόλου. Για το λόγο αυτό, ίσως να αργήσει λιγάκι να έρθει το… κερασάκι, όμως το σίγουρο είναι πως η επιλογή θα είναι 100% του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος «χτίζει» την ΑΕΚ των επόμενων ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X