Πρωταγωνίστρια των εξελίξεων η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και η προγραμματισμένη συνάντηση κορυφής υπό τον Σταύρο Κοντονή κατέληξε σε αδιέξοδο – με πολύ περίεργους τρόπους και τορπίλισμα στη διαδικασία – υπήρξε ήδη ένα σημαντικό συμπέρασμα. Πως η ΑΕΚ είναι η ήρεμη δύναμη, η ομάδα που σταθερά και δίχως εγκλωβισμούς τάσσεται υπέρ της εξεύρεσης λύσης στα τεράστια προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ είναι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και εκείνη που κατέχει περίοπτη θέση σε όλες τις διαδικασίες.

Η ΑΕΚ κινείται σε δύο άξονες, οι που αφορούν τα εξής: 1) την προσοχή στην ουσία και μόνο για να έρθει λύση μακριά από οιαδήποτε κίνηση εντυπωσιασμού και 2) πως θα πήγαινε στη συνάντηση όχι για να νομιμοποιήσει τον Μαρινάκη, αλλά για να δείξει προς κάθε κατεύθυνση πως πρέπει άπαντες να συντονιστούν για να βρουν λύσεις ουσίας στη διαδικασία. Κύριο μέλημα της Ενωσης είναι το ενδιαφέρον για την ουσία των όσων θα συζητούνταν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αυτό και μόνο ενδιέφερε την ΑΕΚ, όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία. Προτεραιότητα αποτελεί η εύρεση λύσης στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και η ατζέντα Κοντονή κάλυπτε πλήρως τις απόψεις της ΑΕΚ, καθώς αφορούσε τα θέματα που είχαν θέσει και οι «κιτρινόμαυροι» από την αρχή της σεζόν με αλλαγές σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και τις συνολικές ανακατατάξεις που απαιτούνται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X