Κλείνει τον Ερικ ή πλέι μέϊκερ η "Βασίλισσα"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε από χθες πως στη μπασκετική ΑΕΚ αναπτύσσονται δεύτερες σκέψεις για το ζήτημα της ενίσχυσης με ξένο παίκτη για τη συνέχεια της σεζόν. Η περίπτωση του Ερικ παραμένει στο προσκήνιο, αλλά στη «Βασίλισσα» σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά αν πρέπει να κινηθούν για πλέι μέϊκερ. Η ομάδα δείχνει ακόμα να χωλαίνει σε αυτό το σημείο, ο Γκριν δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα θέλω του Ζντοβτς και έτσι φαίνεται πως υπάρχει στροφή στον «άσο».

Ο Ερικ είναι πλέον έτοιμος να υπογράψει, αλλά η ΑΕΚ κρατά σταντ μπάι την περίπτωση του. Μολονότι υπήρξε δυσαρέσκεια από κάποιες συμπεριφορές του, η αξία και τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού κάνουν τους “κιτρινόμαυρους” να κρατούν ανοιχτή την πόρτα, καθώς θεωρούν πως είναι αυτό που λείπει μέσα στη ρακέτα. Στην Ενωση έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τις επιλογές των ξένων και ο Ζντοβτς θέλει κάθε παίκτης που έρχεται να είναι προσαρμοσμένος στα δικά του «θέλω».

Πέραν του Ερικ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις περιφερειακών παικτών που έχουν κεντρίσει την προσοχή του Γιούρι Ζντοβτς. Παίκτες που μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση του παιχνιδιού και με αυτόν τον τρόπο να απελευθερωθεί και ο Μπράουν, που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα τον χρόνο που θα έπρεπε ως πόιντ γκαρντ. Οι κινήσεις είναι σε τελικό στάδιο και οι ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X