Ετοιμασίες για τη συνάντηση Μελισσανίδη – Πογιέτ

Ο μεγάλος σταρ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μέρα (και πιθανόν και οι αμέσως επόμενες) είναι αφιερωμένη στη συνάντηση των τεσσάρων. Αλλά για την ΑΕΚ υπάρχει και η σοβαρή εκκρεμότητα με τη συζήτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτή η συνάντηση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πογιέτ αναχωρεί σήμερα με τη λήξη της προπόνησης για το Λονδίνο (αν και υπήρχαν και κάποιες σκέψεις για ολιγοήμερες διακοπές σε ελληνικό νησί) και θα επιστρέψει τη Δευτέρα για την προπόνηση. Κάτι που σημαίνει, πως η επαφή με τον Μελισσανίδη θα γίνει πιθανότατα στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Αν και είναι αλήθεια, πως τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει αρκετές προπαρασκευαστικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της λύσης.

Οσον αφορά τη Βαλένθια και το ενδιαφέρον της όπως προέκυψε χθες, σαφώς και υπήρξε επαφή και μάλιστα πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ρωτήθηκε ακόμα και αν είναι διαθέσιμος σε περίπτωση που αποχωρήσει ο νυν τεχνικός στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, στο άκουσμα της κρούσης της Βαλένθια στον Γκουστάβο Πογιέτ υπήρξαν αντιδράσεις στον κόσμο, καθώς οι οπαδοί της θεωρούν πως θα πρέπει να προσληφθεί ένας καταξιωμένος προπονητής με μεγάλες παραστάσεις. Και ανάμεσα στις βασικές επιλογές είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X