Απίστευτο: 900 ευρώ για μια καρέκλα ζητά η ΕΠΟ!

Απίστευτο: 900 ευρώ για μια καρέκλα ζητά η ΕΠΟ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2016! Κι αυτή τη φορά δεν αφορούν στους συλλόγους και τους παράγοντες τους αλλά στη διοίκηση του ιστορικού γηπέδου Γεώργιος Καραϊσκάκης η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής στην κοστολόγηση των θέσεων σχολιαστών των ραδιοφωνικών σταθμών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και μάλιστα με την ανοχή της ίδιας της ΕΠΟ!

Το στόρι: Αύριο διεξάγεται στο Καραϊσκάκης ο φιλικός αγώνας της εθνικής ανδρών με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου. Ξαναλέμε ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι! Ο real fm λοιπόν θέλει να μεταδώσει το παιχνίδι για να βοηθήσει στην προβολή της καινούριας προσπάθειας που κάνει ο προπονητής Σκίμπε για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ε λοιπόν ο διευθυντής του Σταδίου κ.Βασιλειάδης και η διοίκηση ζήτησαν 900 (εννιακόσια!!!!!!!!!) ευρώ για μια καρέκλα (!!!!!!!!!!!!) προκειμένου να γίνει η μετάδοση του αγώνα. Μια μετάδοση την οποία θα κάνει ο Μιλτιάδης Παναγιώτοπουλος από μια συσκευή σταθερού τηλεφώνου μέσω της μόνιμης γραμμής του ΟΤΕ που έχει ο real fm στο γήπεδο! Η ενημέρωση μας ήρθε χθες απ’ την ΕΠΟ και όταν διαμαρτυρηθήκαμε εντονότατα μας ειπώθηκε ότι το ποσό είναι η απαίτηση του Σταδίου.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την κυρία Μαίρη Καλαϊτζιδάκη (διοικητική υπάλληλο στο Καραϊσκάκη) η οποία απλά ανάφερε ότι «αυτή είναι απόφαση της διοίκησης του γηπέδου» δηλαδή του κυρίου Βασιλειάδη και των συν αυτώ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ΕΠΟ ήταν ενήμερη για την απόφαση.

Σήμερα το πρωί και μετά από τις εντονότατες αντιδράσεις των ραδιοφωνικών σταθμών η ΕΠΟ μας απέστειλε την εξής ενημέρωση:

«Κύριοι,

Σε συνέχεια χθεσινής μας επικοινωνίας, αναφορικά με τη χρέωση της θέσης σχολιαστή για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στους αγώνες Ελλάδα – Μαυροβούνιο και Ελλάδα –Ισλανδία, από την Καραϊσκάκης ΑΕ, η ΕΠΟ εξασφάλισε μείωση του κόστους και επιμερισμό του.  Κατόπιν τούτου οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θελήσουν να μεταδώσουν τον αγώνα, θα επιβαρυνθούν με € 500 +ΦΠΑ και η Ομοσπονδία θα καλύψει το υπόλοιπο για λογαριασμό σας.

Επομένως παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Στάδιο (κα Μαίρη Καλαϊτσιδάκη) για τη διαδικασία καταβολής του κόστους.

Στη διάθεσή σας»

Βλέπουμε λοιπόν ότι η ΕΠΟ προσπάθησε να παρέμβει και τελικά μείωσε το κόστος για τα ραδιόφωνα στα…….500 ευρώ (για μια….καρέκλα!!!!) αναλαμβάνοντας προς τιμήν της να καλύψει το κόστος των υπολοίπων τετρακοσίων. Προφανώς η ομοσπονδία για να μην τα χαλάσει και με το γήπεδο-έδρα της εθνικής ανδρών θέλησε να εξασφαλίσει ότι το Καραϊσκάκη θα εισπράξει κανονικά το εννιακοσάρι!!!!!!! Φοβερά πράγματα, φοβερά, σε μια εποχή που η εθνική ομάδα χρειάζεται όσο τίποτε την προβολή και την ενίσχυση και που οι οικονομικές δυσκολίες έχουν γονατίσει όλα τα ΜΜΕ! Στην Ελλάδα όλα αυτά βέβαια. Γιατί το κακό είναι ότι η διοίκηση του γηπέδου ζει σε άλλη  χώρα κι ότι η ομοσπονδία δε μπορεί να διεκπεραιώσει τ’ αυτονόητα για την προβολή της εθνικής ομάδας…..

Πηγή: pamesports

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X