Βασιλακόπουλος: «Το Champions League θα ξεπεράσει την Euroleague»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε στον Arena FM της Θεσσαλονίκης για τη νέα διοργάνωση της FIBA, το Basketball Champions League και επεσήμανε πως θα καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και την Ευρωλίγκα.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε: «Η Ελλάδα στάθηκε κοντά στη νέα διοργάνωση και πιστεύω ότι μέσα σε τρία-τέσσερα χρόνια θα υπάρχει μία διοργάνωση. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε και ουσιαστικά το άθλημα και η παρουσία του Λάσκαρη και του επόμενου Λάσκαρη είναι πολύ χρήσιμη».

Εν συνεχεία δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα διοργάνωση: «Υπάρχει μάχη των θεσμικών φορέων του αθλήματος με κάποιος περαστικούς. Σε δυο τρία χρόνια θα έχουμε φτάσει σε άλλα επίπεδα. Η επόμενη φάση είναι να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η FIBA έχει τη μεγάλη εμπειρία, είμαστε πολύ καλοί, το τμήμα που ασχολείται με την εμπορική εκμετάλλευση θα βρει τα χρήματα και πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα θα απορροφηθεί από τον θεσμικό φορέα. Θα γίνει καλύτερη διοργάνωση και από τον Ευρωλίγκα, όχι απλά από το Eurocup».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X