Συστήματα επί... χάρτου

Στο μυαλό του Πογιέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως η αγωνιστική συνταγή που είχε φέρει το σερί των νικών μέσα στον Γενάρη αλλά και τις νίκες στα ντέρμπι, στο παιχνίδι του Αγρινίου δεν λειτούργησε. Το 4-3-3 είχε μια σειρά από προβλήματα στην λειτουργία του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γκας Πογιέτ παραδέχθηκε πως έχει δοκιμάσει να δουλέψει κάποια άλλα συστήματα στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα τα επιστρατεύσει και σε επίσημα ματς. Βεβαίως κάποια εξ αυτών, όπως το 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή, ο Ουρουγουανός τα έχει δοκιμάσει και παιχνίδια. Ωστόσο κατά βάση, προς το παρόν, όλα τα… λοιπά σχήματα, πλην του 4-3-3, παραμένουν μόνο στο μπλοκάκι του Πογιέτ. Και δεν ειναι λίγα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στην άκρη του μυαλού του, καταρχήν το κλασικό 4-4-2, το οποίο έχει παραδεχθεί πως είναι το αγαπημένο του και το δοκίμασε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά ποτέ ξανά. Επίσης ο Πογιέτ στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, πειραματίστηκε για πρώτη φορά με το 4-4-2 σε διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Σχήμα που είναι κάτι ανάμεσα στο κλασικό 4-4-2 και στο 4-3-3 που εφαρμόζει συνήθως η ΑΕΚ. Υπό την έννοια πως έχει δυο σέντερ φορ, αλλά και τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αλλά και αυτό το σύστημα, ο Πογιέτ το δοκίμασε μόνο στο ματς με τον Πανθρακικό. Επίσης στο μπλοκάκι του Ουρουγουανού τεχνικού, υπάρχει και το 5-3-2, που πολλές φορές είχε επιστρατεύσει στην διάρκεια παιχνιδιών, για να “κλειδώσει” αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα συστήματα είναι στο μυαλό και το… μπλοκάκι του Πογιέτ, έχουν δοκιμαστεί σποραδικά, αλλά ακόμα παραμένουν μόνο στο… χαρτί. Ο Ουρουγουανός τεχνικός παραδέχθηκε και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό, πως ακόμα είναι επιφυλακτικός, ως προς την αλλαγή σχήματος. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως έχει αποκλείσει οριστικά το ενδεχόμενο αυτής της αλλαγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X