"Σαν να σας έβλεπα για πρώτη φορά"

Δευτέρα πρωί ξανά ραντεβού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ματιά στις αντιδράσεις του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικού, ήταν αρκετή για να μπορέσει κανείς να τα καταλάβει… όλα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης όχι μόνο έβγαινε πολλές φορές έξω από τα ρούχα του μ’ όσα έβλεπε. Αλλά κυρίως έδειχνε να μην πιστεύει την εικόνα που έβλεπε από την ΑΕΚ. Και ουσιαστικά αυτό ήταν που είπε και στους παίκτες του ο Πογιέτ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα ο Ουρουγουανός ήταν στο φινάλε πολύ πιο ήρεμος απ’ ότι στο ημίχρονο.  “Είμαι τέσσερις μήνες εδώ και δουλεύουμε και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν σαν να βλέπω όλους για πρώτη φορά. Δεν σας αναγνώριζα. Δεν κάναμε τίποτα απ’ όσα είπαμε. Όλα λάθη παντού. Πρώτη φορά έχω δει να γυρίζει πίσω μια ομάδα, χωρίς τέτοια εντολή. Πρέπει να συνέλθετε. Δεν ήταν εικόνα αυτή” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του, μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όσο για τη σημερινή προπόνηση, ο Ουρουγουανός τεχνικός απέφυγε τις πολλές κουβέντες. Έδειχνε πως ακόμα δεν είχε ξεπεράσει όλα όσα είχαν συμβεί χθες στο Αγρίνιο. Αλλά δεν ήθελε να πει περισσότερα πράγματα, απ’ όσα είπε μετά το τέλος του ματς. Πάντως το κλίμα στα Σπάτα, ήταν… εναρμονισμένο, με το χθεσινό στραπάτσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X