Ρανιέρι: «Γιατί όχι Ελληνες στη Λέστερ»

Λέστερ Vs Κόκκινη αλεπού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Για όλους και για όλα μίλησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής ο τεχνικός της Λέστερ και πρώην προπονητής της Εθνικής είπε για:
Την πορεία της Λέστερ: Είναι μία εξαιρετική χρονιά. Ο πρόεδρος μου ζήτησε να μείνουμε στην κατηγορία την φετινή και την επόμενη σεζόν, αλλά τελικά εξελίχθηκε ακόμη καλύτερη.
Το ποιο είναι το μυστικό: Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Το μυστικό είναι να υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, με τους παίκτες, τα μέλη της ομάδας και τους οπαδούς.
Το αν είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας του:  Δεν ξέρω αν είναι. Μέχρι στιγμής δεν είναι. Γιατί έχω τερματίσει με αρκετές μικρές ομάδες στην δεύτερη θέση. Πρωταρχικός στόχος ήταν να σωθούμε. Μετά να βγούμε στο Europa League. Επόμενος στόχος είναι το Champions League».
Το αν μπορεί η Λέστερ να κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αν αποτελεί όνειρό του: Αυτήν την στιγμή είμαστε σε καλή θέση. Για μας είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι. Δεν έχω όνειρα. Σκέφτομαι πρώτα τη δουλειά και πως μπορούμε να βελτιωθούμε.
Το εάν μετάνιωσε που ανέλαβε την Εθνική: Δεν μετανιώνω για την Ελλάδα. Ήταν μία περίεργη περίοδος. Έπρεπε να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα, να πάρω παίκτες από τη Β’ Εθνική. Δεν πρόλαβα να χτίσω κάτι δικό μου. Δεν έμεινα πολύ καιρό. Μόνο 4 παιχνίδια. Ήταν δύσκολο. Πολλοί μου λένε να γράψω βιβλίο. Προς το παρόν έχει προτεραιότητα το ποδόσφαιρο.
Τις σχέσεις που είχε με τους ανθρώπους της ΕΠΟ: Η συνεργασία μου ήταν καλή. Αγαπούσα και συνεχίζω να αγαπώ την Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι φανταστικοί.
Το αν θα έπαιρνε κάποιον Έλληνα στη Λέστερ: Γιατί όχι; Υπάρχουν Έλληνες παίκτες με τη νοοτροπία μας.
Το αν κρατάει επαφές: Ναι φυσικά. Με τον μάνατζέρ μου, Καζιάνη και τον Καραγκούνη.
Τις εκκρεμότητες στο θέμα της καταβολής του συμβολαίου του: Με πληρώνουν σιγά σιγά.
Το μήνυμά του στους Έλληνες: Εύχομαι στους Έλληνες να έχουν πολλές επιτυχίες. Είναι φανταστικοί και πολύ ζεστοί άνθρωποι. Εύχομαι καλή τύχη.
Στο Λέστερ βρέθηκε κι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ανέφερε: «Εύχομαι στον Ρανιέρι να πάρει το πρωτάθλημα. Αν το καταφέρουν θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη κι από το 2004. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος γιατί είναι σε διάστημα ενός χρόνου». Ο Ρανιέρι σχολίασε την ατάκα του πρώην αρχηγού της Εθνικής λέγοντας: «Θα μπορούσε να είναι. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, γιατί απλά έχουμε σωθεί. Η Ελλάδα έκανε ένα σπουδαίο μήνα. Αυτό μου είπε κι ο Γιώργος όταν βρεθήκαμε: ‘Εσείς κανετε 12 εκπληκτικούς μήνες, εμείς μερικές εβδομάδες».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X