"Δώσε τα "κλειδιά" στον Πογιέτ"

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κατάφερε στο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ να πείσει το μεγαλύτερο μέρος των φίλων της Ένωσης, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να “σκαρφαλώνει” στη 2η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με διαφορά από τους διώκτες της και συγχρόνως να παίρνει τρεις νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Από τώρα έχει αρχίσει να γίνεται έντονη η συζήτηση σχετικά με την παραμονή ή όχι του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου. Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Πογιέτ κατάφερε μέσα στους προηγούμενους μήνες να δείξει έργο, γεγονός που κάνει τους φιλάθλους της ΑΕΚ να ζητούν την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στη δημοσκόπηση του enwsi.gr σχετικά με την απόφαση που πρέπει να πάρει η διοίκηση για την επόμενη σεζόν, το 60% εκ των συμμετεχόντων ψήφισε ότι “όχι απλώς θέλουν να παραμείνει, αλλά θα πρέπει να του δώσουν και τα “κλειδιά” της ομάδας”. Να είναι αυτός δηλαδή που θα κάνει το απόλυτο κουμάντο. Το 32% των φίλων της ΑΕΚ που έλαβαν μέρος τόνισε ότι “ο Πογιέτ θα πρέπει να συνεχίσει, έχοντας όμως συνεννόηση με τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας” και μόλις το 8% πιστεύει ότι “θα πρέπει να έρθει κάποιος άλλος προπονητής”.

Συνολικά δηλαδή το 92% εκ των συμμετεχόντων ψήφισε ότι ζητά την παραμονή του Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X