Η... περίεργη διαιτητική αντιμετώπιση και τα λόγια του Ζντοβτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποτέλεσμα του αγώνα στο Ρέθυμνο σκόρπισε απογοήτευση στο στρατόπεδο της Ένωσης, καθώς για μία ακόμα φορά χάθηκε παιχνίδι μέσα από τα χέρια των παικτών της Βασίλισσας, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είχε την κατάληξη που επιθυμούσαν άπαντες.

Αντ’ αυτού, για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, η Ένωση έφυγε από το παρκέ με σκυμμένο κεφάλι, αλλά κια με πολλά παράπονα από τη διαιτητική αντιμετώπιση που έτυχε. Το τρίο των διαιτητών έφερε έντονο εκνευρισμό εντός των τειχών και η τοποθέτηση του Ζντοβτς στη συνέντευξη Τύπου ήρθε ως… έκρηξη για τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη».

Το «ξανθό σκυλί», το οποίο έχει σαν αρχή να μην μιλάει για τη διαιτησία στις συνεντεύξεις Τύπου, βλέποντας τα… διαδοχικά σφαγεία εις βάρος της Ένωσης δεν άντεξε και κόντρα στους Κρητικούς μίλησε για τα περίεργα κριτήρια των διαιτητών εις βάρος της ομάδας.

και μόνο το γεγονός αυτό, ότι μίλησε ο Ζντοβτς δημόσια για την αντιμετώπιση που έτυχε η ΑΕΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι της Basket League, θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τα αρμόδια όργανα ενόψει των play off.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X