Περιμένοντας τον Έρικ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ επιθυμούν την ολοκλήρωση της μεταγραφής -το συντομότερο δυνατό- του Μάικλ Έρικ, ώστε να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το πλάνο του Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και το ρόστερ να αποκτήσει την τελική μορφή που επιθυμεί ο Σλοβένος προπονητής της Βασίλισσας.

Ο 28χρονος σέντερ έχει τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι της Ένωσης και τα έχει εντοπίσει ο Ζντοβτς και γι αυτό, άλλωστε, επιθυμούσε την απόκτησή του. Πλέον η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία της, καθώς το μόνο που μένει είναι να σταλεί υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του παίκτη στα γραφεία της Βασίλισσας και εν συνεχεία να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Μόνο που ο παίκτης φαίνεται πως δεν βιάζεται και τόσο ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Ένωση. Αυτό διότι ρίχνει… κλεφτές ματιές προς ΝΒΑ μεριά, ώστε να ψάξει για ένα δεκαήμερο συμβόλαιο με ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η μεγάλη -κρυφή- επιθυμία του είναι αυτή, όμως στην ΑΕΚ γνωρίζει πως έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να εξελίξει το παιχνίδι του και να έχει ρόλο σημαντικό εντός του συνόλου.

Και τα στοιχεία αυτά είναι ικανά να κάνουν τη διαφορά και να τον… ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X