Όχι στα 33 εκατ., θα πουν ναι στα 45!

Όχι στα 33 εκατ., θα πουν ναι στα 45!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun», η Ρόμα αρνήθηκε πρόταση της Τσέλσι ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του Κώστα Μανωλά το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι «μπλε» έχουν στο στόχαστρό τους τον Ελληνα αμυντικό τον οποίο θέλουν να μετατρέψουν σε ηγέτη της οπισθοφυλακής τους μετά την αποχώρηση του Τζον Τέρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Αντόνιο Κόντε δε, που καταπώς φαίνεται θα είναι ο επόμενος προπονητής στο «Στάμφορντ Μπριτζ», φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικούντες τον σύλλογο τον άσο των «τζαλορόσι» (τον οποίον ήθελε και στη Γιουβέντους προτού τα «σπάσει» με τη διοίκηση Ανιέλι και αποχωρήσει άξαφνα) όπως και τον Εντινσον Καβάνι. Η αρνητική απάντηση, πάντως, δεν σημαίνει και τέλος των συνομιλιών εκτιμά η πλευρά του παίκτη, αναφέρει το ρεπορτάζ. Θεωρούν πως αν η Τσέλσι επανέλθει με προσφορά ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, 12 παραπάνω από την αρχική, τότε η Ρόμα θα πει το «ναι» και θα τον παραχωρήσει.
Στο μεταξύ, από τη Ρώμη οι αντιδράσεις δεν έχουν αλλάξει. Από τη μια, ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή δημοσίως λέει πως θα αποχωρήσει μονάχα αν η Ρόμα το επιτρέψει και από την άλλη η Ρόμα δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον δώσει, καθώς τον θεωρεί κομβικό ποδοσφαιριστή στο νέο εγχείρημα για την επόμενη σεζόν. Δεν βρίσκει, δε, αντικαταστάτη με τα προσόντα του Μανωλά και υπάρχει και πίεση από το κοινό να τον κρατήσει και να μην υποπέσει στο ίδιο λάθος του παρελθόντος όταν πούλησε τους Μεντί Μπενατιά στην Μπάγερν Μονάχου και Μαρκίνιος στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Το ενδιαφέρον για τον Μανωλά, όμως, δεν υπάρχει μονάχα από την Πρέμιερ Λιγκ μια και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει και ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα, η οποία ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.
Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X