Επόμενoς στόχος ο... Σάντος

Επόμενoς στόχος ο... Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον έναν μετά τον άλλον, πετυχαίνει τους στόχους που βάζει ο Αντρέ Σιμόες. Πρώτα ήθελε να αφήσει το στίγμα του στην ΑΕΚ και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της ομάδας αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατόπιν ήθελε να “δεθεί” με την Ένωση και να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιο του. Όπερ και εγένετο. Επόμενως στόχος για τον Σιμόες, είναι να μπει στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την εθνική ομάδα της Πορτογάλιας. Έχει πει πολλές φορές ο μέσος της ΑΕΚ, πως αυτό δεν είναι κάτι που τον αγχώνει. Ενώ ξέρει πως είναι δύσκολο. Ωστόσο είναι κάτι που το θέλει πολύ και έχει αποδείξει πως ξέρει να πετυχαίνει όποιο στόχο βάζει.

Ο Σάντος έχει ήδη έρθει στην Αθήνα και στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Επίσης είναι δεδομένο πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας και πρώην της Ένωσης, παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Στα υπ’ όψιν του Σάντος βρίσκεται ο Σιμόες. Ωστόσο προς το παρόν δεν τον έχει καλέσει και όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες για το Euro, τόσο αυτός ο στόχος απομακρύνεται για τον μέσο της ΑΕΚ. Όμως ακόμα υπάρχουν και μέρες και παιχνίδια και επομένως και… ελπίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X