Η δικαίωση (και) του Μπράνκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλοκαίρι 2015, Πολωνία. Η ΑΕΚ μόλις έχει αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και ο Γιάκομπ Γιόχανσον έρχεται με …φόρα από τον εξαιρετικό β΄γύρο που έκανε στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Ένωσης. Μετά από μια πρωινή προπόνηση στην Οπαλένιτσα όπου “χτιζόταν” η ομάδα πριν την επιστροφή της στη Super League, η χαλαρή κουβέντα με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πάει στον Σουηδό που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τις πρώτες κιόλας μέρες. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου ναι μεν συμφωνεί απόλυτα για τις ικανότητες του Γιόχανσον, αλλά η απάντησή του είναι ξεκάθαρη: “Σίγουρα ο Γιάκομπ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά με αυτόν που θα πάθετε πλάκα είναι ο Σιμόες”.

Οι επόμενοι μήνες τον δικαίωσαν απόλυτα, αφού ο Πορτογάλος μέσος έγινε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας. Πολλές φορές ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας στο χώρο του κέντρου. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μάλιστα του έδωσε νέο ρόλο και τον …απογείωσε. Η απόφαση της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σιμόες αποτελεί πρώτα απ’ όλα δικαίωση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος απέδειξε ότι η περσινή σεζόν του στην Πορτογαλία μόνο “φωτοβολίδα” δεν ήταν, αλλά αντίθετα πιστοποίησε πως πρόκειται για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δικαίωσε όμως και τον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος μετά τον Γιόχανσον έφερε στην ΑΕΚ ως ελεύθερο και τον Σιμόες.

Ο Σέρβος είχε σημαντικό ρόλο και στις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες 48 ώρες έκανε εξαιρετική προεργασία πριν τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ουσιαστικά ο Ριμπέιρο πήγε στον “Τίγρη” …έτοιμος για να δώσει τα χέρια. Έτσι κι αλλιώς εκεί δεν ξεφεύγει κανένας. Ο Μελισσανίδης άλλωστε έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αν θέλει κάποιον ποδοσφαιριστή στην ομάδα, έχει τον τρόπο του να τον πείσει. Το ίδιο συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση. Η ΑΕΚ έπραξε πολύ σωστά που διατήρησε στο ρόστερ της τον Σιμόες και ήδη θα έπρεπε να έχουν αρχίσει οι συζητήσεις τόσο για τον Γιόχανσον όσο και για τον Μπαρμπόσα. Μαζί με τους εξαιρετικούς Έλληνες παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, μπορεί να δημιουργηθεί  ένας κορμός, ο οποίος αν ενισχυθεί στοχευμένα το καλοκαίρι, μπορεί την επόμενη σεζόν να κάνει τη διαφορά και την υπέρβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X