Τον ήθελε, τον κράτησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Αντρέ Σιμόες μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Η Ενωση ήθελε να κρατήσει τον Πορτογάλο παικταρά, που σε ελάχιστους μήνες παρουσίας με τη φανέλα της κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση όλων και αφού τον ήθελε, φρόντισε να τον κρατήσει. Από χθες είχαν υπάρξει βάσεις συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών, έπειτα από τις αρχικές επαφές του Μιλοβάνοβιτς με τον ατζέντη του.
Η τελική συμφωνία υπογράφηκε σήμερα στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «τίγρης» έβαλε τη δική του σφραγίδα στη συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η νέα συμφωνία που θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι ως το ’19, τριπλασιάζει τις αποδοχές του Σιμόες, σε μια αναγνώριση των δυνατοτήτων του και της προσφοράς του στην ομάδα.
Με την παραμονή του Σιμόες η ΑΕΚ κρατά στο δυναμικό της έναν παίκτη που αναγνωρίζεται απ’ όλους ως ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων του πρωταθλήματος. Του δίνει τη δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει τίτλους για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ είναι σημαντικό πως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε κάθε μελλοντικό ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X