Οι απουσίες και ο σημαντικός ρόλος των Γκριν, Κάρτερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για το Ρέθυμνο, όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (19/03, 17:00) την τοπική ομάδα, με έναν και μοναδικό στόχο: Τη νίκη, που θα επαναφέρει την ηρεμία εντός των τειχών, αλλά και θα επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών την Βασίλισσα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιούρι Ζντοβτς μετρά δύο σημαντικές απουσίες στην προσπάθειά του αυτή. Οι Μαλίκ Χέρστον και Τζέι Κόβαν Μπράουν έμειναν στην Αθήνα, με προβλήματα τραυματισμών, στερώντας δύο από τους πιο ανεβασμένους παίκτες του συνόλου από τον Σλοβένο προπονητή. Έτσι, αυτομάτως η… τράπουλα θα πρέπει να ανακατευτεί με λύσεις εκ των έσω.

Με την περιφέρεια της ΑΕΚ να έχει σημαντικές ελλείψεις (οι δύο παίκτες μπορούσαν να απειλήσουν με όλους τους τρόπους), ο Ζντοβτς θέλει να πάρει τα πράγματα που θα στερηθεί από τους δύο Αμερικανούς, από άλλους δύο ομοεθνείς τους. Οι Μαρκ Κάρτερ και Τορίν Γκριν αναμένεται να έχουν αναβαθμισμένο και -ταυτόχρονα- σημαντικό ρόλο στο ροτέισιον του «ξανθού σκυλιού».

Ο μεν Κάρτερ είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στη θέση «3», αλλά και να μρκάρει παίκτες που αγωνίζονται στη θέση αυτή. Η σωματοδομή του, άλλωστε, αλλά και η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ τον βοηθούν. Ο Ζντοβτς τον έχει δοκιμάσει αρκετές φορές στη θέση του φόργουορντ και εκείνος έχει ανταποκριθεί. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το πράξει άλλη μία φορά.

Ο Γκριν, από την άλλη, αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Μπράουν. Ο Αμερικανός θα κληθεί για αρκετή ώρα να αγωνιστεί ως σουτέρ και όχι ως οργανωτής, αφήνοντας το πεδίο για τον Δημήτρη Κατσίβελη, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φυσικά, υπάρχει και η παρουσία του Iron Man, Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος αν και αγωνίστηκε λίγο στο ντέρμπι (μόλις 4’30” λεπτά) με ομάδες όπως το Ρέθυμνο έχει τον τρόπο να δίνει λύσεις και να αποτελεί τον παίκτη κλειδί του συνόλου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X