Κλειστά αφτιά στις "σειρήνες"

Κλειστά αφτιά στις "σειρήνες"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από τον περασμένο καλοκαίρι, πριν καν ο Γκας Πογιέτ του δώσει τον ρόλο του “κόφτη” που τον… απογείωσε, τα “τσακάλια” της Ίντερ είχαν σημειώσει στο μπλοκάκι τους το όνομα του Αντρέ Σιμόες. Από εκείνο το φιλικό που είχαν παίξει οι Νερατζούρι με την ΑΕΚ. Όμως από τότε ο Πορτογάλος μέσος άρχισε να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο. Και το όνομα του Σιμόες, άρχισε να “παίζει” στις σημειώσεις των σκάουτερ, πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Από την Γαλλία, μέχρι και την Ισπανία. Άλλωστε ακόμα και τώρα φημολογείται πως ο μάνατζερ του Πορτογάλου έχει στην ατζέντα του, την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον πελάτη του από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ωστόσο ο ίδιος ο Σιμόες δείχνει να έχει κλειστά τα αφτιά του στις “σειρήνες”. Ο Πορτογάλος μέσος, όσες φορές τους τελευταίους τρεις μήνες, έχει τοποθετηθεί δημοσίως, ήταν απόλυτος και κατηγορηματικός. “Νιώθω απόλυτα δικαίωμενος για την επιλογή μου το περασμένο καλοκαίρι” και “είμαι πολύ καλά στην ΑΕΚ και δεν με νοιάζει τι ακούγεται”, ήταν δυο από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Σιμόες, από τον Δεκέμβρη, μέχρι και τώρα. Αισθάνεται πολύ καλά ο Πορτογάλος στην ΑΕΚ, βγάζει στο γήπεδο έναν εξαιρετικό αγωνιστικό εαυτό, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία του Πογιέτ. Και εκείνο που βγάζει στα Σπάτα ο Σιμόες, είναι πως νιώθει σαν το σπίτι του. Κάτι που προφανώς θα παίξει τον ρόλο του, στις συζητήσεις που θα γίνουν για την επέκταση του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X