Κόντρα στον... δαίμονά της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ρέθυμνο το Σάββατο, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (19/03, 17:00), η οποία την περσινή σεζόν της είχε κάνει μεγάλη… ζημιά στην προσπάθεια για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Η Βασίλισσα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της, αντιμετώπισε το Ρέθυμνο και παρά το γεγονός πως είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εν τέλει ηττήθηκε με 80-79, σε ένα παιχνίδι όπου η Ένωση κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει με το «διπλό» και να έκανε ένα μεγάλο βήμα για κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Στο παιχνίδι εκείνο, στις 25 Απριλίου του 2015, ο Μαλίκ Χέρστον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 22 πόντους, όντας ο ηγέτης της Ένωσης. Τον ακολούθησε ο Ντούσαν Σάκοτα με 14 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο Καρλ Ίνγκλις. «Μοιραίος» του αγώνα εκείνου ήταν ο Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος αστόχησε στην τελευταία επίθεση, βάζοντας τέλος σε ένα σερί 6 διαδοχικών νικών, το οποίο είχε φέρει στην 4η θέση της βαθμολογίας την Βασίλισσα.

Τώρα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά, όμως ο στόχος ίδιος. Η νίκη, που θα δώσει επιπλέον ψυχολογία στην ομάδα και παράλληλα θα… ξορκίσει τον δαίμονα της 25ης Απριλίου, σε μια από τις πιο «πικρές» ήττες της περσινής σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X