Το Κονγκό ευχαριστεί τον Γκιρτζίκη

Βόμβα από την ΕΠΟ και δύο Ολυμπιακοί στην Εθνική!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αίτημα για παραχώρηση εμφανίσεων της εθνικής ομάδας και αθλητικού υλικού προς τους φοιτητές του ιδρύματος έγινε από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμονα και η ΕΠΟ ανταποκρίθηκε.

Ο Μητροπολίτης, μάλιστα, πραγματοποίησε πρόσφατα ιεραποστολικό ταξίδι στο Κονγκό, παρέδωσε ο ίδιος το υλικό και με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη εξέφρασε την ευχαριστία του, καθώς και των φοιτητών για την παραχώρηση των εμφανίσεων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κινσάσα λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2007 με Έλληνες και ντόπιους Καθηγητές και φοιτητές από την αφρικανική χώρα.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Παντελεήμων αναφέρει: «Η χορηγία της Ε.Π.Ο. έδωκε μεγάλην χαράν εις τους αγαπώντας ιδιαιτέρως το ποδόσφαιρον αφρικανούς φοιτητάς. Το δε ελληνικόν εθνόσημον, το οποίον μεθ’ υπερηφανείας φέρουν εις τα στήθη των οι φοιτηταί εις τα βάθη της Αφρικής αποτελεί πλέον εν ακόμη σημείον παρουσίας του ελληνισμού εις την ήπειρον των μεγάλων αθλητών».

Ο Γκιρτζίκης από την πλευρά του δήλωσε: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμμετέχει τα τελευταία χρόνια σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη συνεργασία της Εκκλησίας, αλλά και ιδιωτικών εταιριών. Για το επόμενο χρονικό διάστημα θέτουμε σε πιο οργανωμένη βάση την υλοποίηση δράσεων “ποδοσφαιρικής κοινωνικής ευθύνης”, σύμφωνα με τον όρο που χρησιμοποιεί η UEFA, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τη δυναμική του αθλήματος, με τη μέγιστη δυνατή προσφορά στην κοινωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X