Η ικανοποίηση του Ζντοβτς για Μωραϊτη και Καμαριανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Έφηβοι της ΑΕΚ πέτυχαν τον μεγάλο στόχο της ανόδου, χάρη στη νίκη με 60-70, κόντρα στον Ηλυισαικό, με τον Βαγγέλη Τσεπέλη να έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες της ανδρικής ομάδας, τον Δημήτρη Μωραϊτη και τον Νίκο Καμαριανό.

Οι δύο… άνδρες αποτέλεσαν τους ηγέτες της Βασίλισσας στον δρόμο προς την άνοδο, δείχνοντας σε πολλές περιπτώσεις την ποιότητά τους. Ο πρώτος ειδικά, δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο, ανώτερο, επίπεδο από τους αντιπάλους του. Από κοντά και ο Καμαριανός, που «σκέπαζε» τα καλάθια, ακόμα κι αν δεν έχει μάθει να παίζει στις θέσεις των ψηλών.

Όλα αυτά, φυσικά, έφτασαν στα… αυτιά του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την παρουσία των δύο νεαρών άσων στο πρωτάθλημα Εφήβων. Αμφότεροι αποτελούν δύο από τις μεγάλες «επενδύσεις» της Ένωσης, όσον αφορά τα επόμενα χρόνια και οι εμφανίσεις τους δείχνουν πως ο Σλοβένος προπονητής θα έχει… πονοκεφάλους όσον αφορά την δωδεκάδα κάθε αγώνα.

Είναι δεδομένο, πως τη νέα σεζόν θα έχουν αναβαθμισμένο ρόλο στην ανδρική ομάδα της ΑΕΚ και ιδίως ο Μωραϊτης, ο οποίος είναι ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της ηλικίας του σε όλη την Ευρώπη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X