Όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα της ντροπής από τις συνομιλίες του Ζωγράφου (VIDEO)

Στις 24 του μήνα εκδικάζεται η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Αλέξη Κούγια και αφορά την υπόθεση Ζωγράφου. Μία υπόθεση όμως που πήγε στο αρχείο. Κατ’ ουσίαν δηλαδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης απηλλάγη οποιασδήποτε ευθύνης σε ποινικό επίπεδο, καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» στον ΣΠΟΡ FM 94.6 την υπόθεση είχε διερευνήσει ο εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος είναι και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Ο κ. Σιμιτζόγλου έκανε μία απλή κίνηση: Όταν ο κ. Ζωγράφος είχε χτυπηθεί από αγνώστους πήγε στο εισαγγελέα και είπε ότι έχουν γίνει τρεις κλήσεις στο κινητό του. Οι δύο πρώτες από το σταθερό της Aegean (της εταιρείας του κ. Μελισσανίδη) όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Ζωγράφου ο κ. Μελισσανίδης του διαμαρτυρήθηκε για ορισμούς διαιτητών. Η τρίτη κλήση ήταν –όπως υποστήριξε ο κ. Ζωγράφος- πάλι από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αυτή τη φορά με απόκρυψη και τότε τον απείλησε -σύμφωνα με τον πρώην αρχιδιαιτητή- ότι θα του κάνει κακό.

Ο κ. Σιμιτζόγλου έκανε διαδικασία άρσης του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών για να διαπιστώσει από πού ήταν η κλήση από απόκρυψη. Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι όλες οι κλήσεις με απόκρυψη στο κινητό του Ζωγράφου το επίμαχο διάστημα ήταν από ανθρώπους γνωστούς του και φίλους του, οι οποίοι προφανώς δεν είχαν καμία πρόθεση να τον απειλήσουν και σε κάθε περίπτωση δεν ήταν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κάπως έτσι η υπόθεση πήγε στο αρχείο.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X