Τα… καύσιμα του παλιού καλού Ανάκογλου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις παλιές καλές ημέρες του στις Σέρρες, θυμάται ο Δημήτρης Ανάκογλου με τη φανέλα της Βέροιας.

Τότε, που αποτελούσε σταθερή αξία στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των «μεγάλων» κι ερχόταν κόσμος απ΄το εξωτερικό για πάρτι του στην Ελλάδα.

Ο 25χρονος μέσος ήταν όλα τα… λεφτά για τη Βέροια, στο κυριακάτικο (13/3) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Όχι μόνο σημείωσε το γκολ της «βασίλισσας του βορρά», αλλά συγχρόνως υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα της Ημαθίας στο χώρο της μεσαίας γραμμής , θυμίζοντας τις παλιές καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Πανσεραϊκού.

Ηταν η περίοδος που το όνομά του έκανε «παρέλαση» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ όλων των «μεγάλων» ομάδων, με την ΑΕΚ να αποκτά εν τέλει τα δικαιώματά του και να τον παραχωρεί δανεικό για έξι μήνες στη Βέροια τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρεμπιπτόντως, για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή λέγεται πως αν δεν είχε ένα θέμα με τις αντοχές και την ευχέρειά του να βγάζει πολλά, και συνεχόμενα («γεμάτα») 90λεπτα, θα είχε όχι απλά καθιερωθεί στην ΑΕΚ (της Superleague) αλλά ενδεχομένως να΄χε ήδη ανοίξει τα φτερά του εκτός συνόρων αγωνιζόμενος σε σύλλογο του εξωτερικού.

Ποτέ δεν είναι αργά…; Ο χρόνος, θα δείξει.

Πηγή: marca-SL

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X