Στην Αθήνα ο ατζέντης του Σιμόες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων αλλά και το γεγονός ότι φέτος, στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα κάνει σούπερ εμφανίσεις δεν αφήνουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να καθυστερήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Αντρέ Σιμόες.

Στην «Ένωση» τρέχουν το ζήτημα άμεσα και αναμένεται στην Αθήνα αύριο ο Κιμ Ριμπέιρο, ο ατζέντης του 27χρονου Πορτογάλου χαφ. Οπως είναι λογικό, σύμφωνα με πληροφορίες, στον παίκτη θα προταθεί αύξηση αποδοχών και μεγαλύτερη ρήτρα στο συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί για 2 ή 3 χρόνια. Αυτό που είναι σε ισχύ λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ριμπέιρο εκπροσωπεί και τον Ελντερ Μπαρμπόσα. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για επέκταση συμβολαίου και του ακραίου της ΑΕΚ αλλά τίποτα δε θα πρέπει να αποκλειστεί. Και το συμβόλαιο του Μπαρμπόσα λήγει το καλοκαίρι του 2017.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X