«Ζόρισε» η τρίτη θέση, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας στην Basket Leagiue είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, ωστόσο μετά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής, τη νίκη του Άρη στην Κηφισιά και την ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί, όσον αφορά την τελική κατάταξη.

Ο Άρης, πλέον, βρίσκεται στους 39 πόντους, ενώ έναν λιγότερο (38) έχει η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς. Οι Θεσσαλονικείς έχουν το πλεονέκτημα ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς μετρούν 2 νίκες σε ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας:

Ρέθυμνο-ΑΕΚ
ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ΑΕΚ-Αρκαδικός

Το πρόγραμμα του Άρη μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας:

Απόλλων Πατρών-Άρης
Άρης-Ολυμπιακός
Ρέθυμνο-Άρης
Άρης-Κολοσσός Ρόδου

Τι σημαίνει αυτό; Πως η ΑΕΚ για να πάρει την τρίτη θέση θέλει δύο ήττες του Άρη στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και παράλληλα να κάνει το απόλυτο η Βασίλισσα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Σε περίπτωση που η ομάδα της Θεσσαλονίκης πετύχει 2 ή παραπάνω νίκες, τότε αυτή είναι που θα καταλάβει την τρίτη θέση.

Η «μάχη» της 5ης θέσης

Λαμβάνοντας υπόψιν πως η πιο πιθανή θέση που θα καταλάβει η ΑΕΚ στην κατάταξη θα είναι η 4η, τότε στα Play off θα αντιμετωπίσει την 5η ομάδα της βαθμολογίας, με πλεονέκτημα έδρας.  Για τη θέση αυτή «μάχονται» τρεις ομάδες: η Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός Ρόδου, καθώς και οι τρεις ομάδες μετρούν 32 βαθμούς.

Η ομάδα που έχει το πάνω χέρι σε αυτή την περίπτωση είναι ο «δικέφαλος», ο οποίος έχει πιο εύκολο πρόγραμμα σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Λαύριο
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Κόροιβος
Καβάλα-ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της Κηφισιάς

Ολυμπιακός-Κηφισιά
Κηφισιά-Ρέθυμνο
Κολοσσός Ρόδου-Κηφισιά
Κηφισιά-Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα του Κολοσσού Ρόδου

Κηφισιά-Καβάλα
ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου-Κηφισιά
Άρης-Κολοσσός Ρόδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X