Έρικ, το... κάτι διαφορετικό στη ρακέτα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ «τρέχουν» τις μεταγραφικές εξελίξεις, ώστε να συμπληρωθεί μια και καλή το… παζλ ενόψει των play off του πρωταθλήματος και η περίπτωση του Μάικλ Έρικ είναι αυτή που έχει προκριθεί από τους ανθρώπους της Βασίλισσας.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει στασιμότητα στην περίπτωσή του, ωστόσο από την ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία πως η υπόθεση θα έχει το happy end που όλοι θέλουν στην ομάδα. Κι αυτό διότι ο 28χρονος σέντερ αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος επιλέχθηκε έπειτα από ενδελεχή scouting του Σλοβένου προπονητή και των συνεργατών του.

Ο Έρικ, άλλωστε, είναι το κομμάτι που λείπει από την ΑΕΚ, ώστε το ρόστερ να έχει την τελική μορφή του, αυτή που θέλει να έχει ο Ζντοβτς, ώστε να περάσει στον απόλυτο βαθμό τα δικά του «θέλω». Αυτό διότι ο Έρικ είναι παίκτης που μπορεί να δώσει στην ομάδα τα στοιχεία που λείπουν από την φροντ λάιν της, όπως αθλητικότητα και ενέργεια. Κάτι που δεν έχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό οι υπόλοιποι σέντερ της ομάδας.

Γι αυτό και η ΑΕΚ προχωρά την περίπτωσή του, ώστε ο Μάκης Αγγελόπουλος να προσφέρει στον Ζντοβτς όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για να δουλέψει και να εμφανίσει μια ακόμα καλύτερη ΑΕΚ στην post season. Μια ΑΕΚ που με την προσθήκη του Έρικ θα μοιάζει πανίσχυρη κοντά στο καλάθι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X