Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Πανθρακικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό:

Αλάιν Μπαρόχα: Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είχε καθόλου δουλειά, καθώς ο Πανθρακικός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά. Μόνο κάποιες εξόδους σε κόρνερ, χρειάστηκε να διαχειριστεί.

Άρης Σοϊλέδης: Ξεκίνησε το ματς εντυπωσιακά. Πολύ κεφάτος. Από τα πόδια του ξεκίνησε το πρώτο γκολ και έδωσε και την ασίστ για το δεύτερο. Κρίμα που λόγω τραυματισμού χρειάστηκε να φύγει νωρίς από το ματς.

Ροντρίγκο Γκάλο: Κυρίως από αριστερά έπαιζε η ΑΕΚ όσο ήταν στο ματς ο Σοϊλέδης και όχι από δεξιά που ήταν ο Βραζιλιάνος. Πάντως πήρε και αυτός προσπάθειες. Όταν υποχρεωτικά μετακόμισε σε θέση αριστερού μπακ, δυσκολεύτηκε με τα ανάποδα πόδια. Πάντως βοήθησε.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Πρόλαβε να κερδίσει όλες τις μονομαχίες από τους αντιπάλους του, πριν κτυπήσει στο πρόσωπο και υποχρεωθεί να βγει εκτός αγώνα.

Θέσαρ Άρθο: Δεν είχε και αυτός κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους αντιπάλους του. “Καθάρισε” εύκολα τις περισσότερες φάσεις. Προσπάθησε πολλές φορές να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, αλλά έκανε και λάθη.

Αντρέ Σιμόες: Για μια ακόμα φορά ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος, ήταν… στάση μπροστά από τα στόπερ της ΑΕΚ. Κέρδισε κατά κράτος την μάχη της μεσαίας γραμμής και “έγραψε” ακόμα μια πολύ θετική παρουσία.

Μιγκέλ Κορδέρο: Είχε μεγάλη διάθεση και έβγαλε ένεργεια στο παιχνίδι του ο Ισπανός μέσος. Είχε κάποια λάθη στην τελική του πάσα και μ’ αυτό τον τρόπο άφηνε ημιτελείς κάποιες καλές προσωπικές του ενέργειες. Αλλά δεν σταμάτησε να δίνει μάχες μέχρι και το τέλος του ματς.

Πέτρος Μάνταλος: Ο κορυφαίος παίκτης στο γήπεδο. Ότι καλό έκανε η ΑΕΚ, ήταν από τα πόδια του. Έδωσε ασίστ “πάρε – βάλε” στο δεύτερο γκολ του Αραβίδη, ενώ ήταν αυτός που έδινε τον ρυθμό στην ομάδα. Πολλές πρωτοβουλίες και στο δεύτερο ημίχρονο ο μοναδικός που απειλούσε.

Ντιέγκο Μπουονανότε: Αγωνίστηκε ως “δεκάρι” πίσω από το επιθετικό δίδυμο. Πέτυχε ένα γκολ με εξαιρετική ενέργεια, αλλά στη συνέχεια έκανε πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια. Άφησε πολλές προσπάθειες του, χωρίς να τις ολοκληρώσει σωστά.

Χρήστος Αραβίδης: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ μαζί με τον Μάνταλο. Πέτυχε τα δυο από τα τρια γκολ της ομάδας και είχε συμμετοχή και στο πρώτο. Ήταν σε συνεχή κίνηση και έβγαλε και πάλι πολλύ δουλειά στην επίθεση.

Τόμας Πέκχαρτ: Για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός αλλά με παρτενέρ και όχι μόνος του στην κορυφή. Μόχθησε πολύ, έτρεξε πολύ, αλλά ο ίδιος δεν βρέθηκε σε θέση βολής σε καμία φάση.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Μπήκε στην θέση του τραυματία Σοϊλέδη, αλλά έπαιξε κανονικά στην θέση του δεξιού μπακ. Όσο περνούσε η ώρα τόσο έπαιρνε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και έβγαλε ορισμένες πολύ καλές προσπάθειες από την πλευρά του στην επίθεση της ΑΕΚ.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Μπήκε και αυτός νωρίς στο ματς και έκανε καλό παιχνίδι. Πάντα πρώτος πάνω στην μπάλα, δεν είχε πρόβλημα να “καθαρίσει” με τον δυναμισμό του και την ταχύτητα, όλες τις φάσεις που είχε εμπλοκή.

Βαγγέλης Πλατέλλας. Πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά πρόλαβε να δώσει ενέργεια και πνοή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Ίσως θα έπρεπε να είχε μπει λίγο νωρίτερα, για να δώσει φρεσκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X