«Ανάσες» και... Ρέθυμνο ενόψει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρασε για την ΑΕΚ και πλέον άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τους Πειραιώτες και να επικεντρωθούν στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η προσπάθεια των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς ήταν τεράστια, επί 50 αγωνιστικά λεπτά, ώστε να έρθει η πρώτη μεγάλη νίκη σε ντέρμπι. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό ο Σλοβένος προπονητής θέλησε να δώσει… ανάσες στους παίκτες του.

Η Καθαρά Δευτέρα (14/03), λοιπόν, είναι μέρα ξεκούρασης για όλους στην ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως η δουλειά ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο θα ξεκινήσει από την Τρίτη (15/03). Την ημέρα αυτή, άλλωστε, θα υπάρξουν και νεότερα για την κατάσταση των Τζέι Κόβαν Μπράουν και Μαλίκ Χέρστον, τα αποτελέσματα των οποίων έφεραν ικανοποίηση, ωστόσο θα εξεταστούν εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X