Ο Πανθρακικός του Γιόχανσον

"Δεν τον πουλάμε"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό δεν προβλέπεται να έχουν σασπένς. Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων, οπότε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά αν θέλει κανείς να θυμάται αυτούς τους αγώνες.

Αυτός που σίγουρα θα τους θυμάται είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός χαφ της ΑΕΚ πρώτα απ’ όλα θα θυμάται το σημερινό ματς πριν ξεκινήσει καν από τη στιγμή που έχει δώσει το δικό του αγώνα να είναι στην αποστολή. Και τα κατάφερε.

Ο Γιόχανσον, ωστόσο, μνημονεύει και τον πρώτο αγώνα στην Κομοτηνή στις 22 Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Ο Πογιέτ μόλις έβαζε τις δικές του πινελιές στην ΑΕΚ και τοποθετούσε πλέον τον Σουηδό ως εσωτερικό στο 4-3-3. Είναι οι πρώτες στιγμές που ο Γιόχανσον δείχνει ότι το έχει και σκοράρει στο πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στη νίκη 2-1 (το άλλο ο Μάνταλος με πέναλτι).

Ο Γιόχανσον μετράει 30 ματς με 5 γκολ φέτος στη σεζόν και κοντά στα 2.500 λεπτά συμμετοχής και το γκολ στην Κομοτηνή ακολούθησαν ακόμα δύο στα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Είχε σκοράρει στα παιχνίδια με Παναιτωλικό (νίκη 2-0) και Λεβαδειακό (ήττα 2-1).

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X