Ανεβαίνει και προσφέρει περισσότερα ο Χέρστον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά είναι τα θετικά που μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη που τόσο ήθελαν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ομάδα παίζει σύμφωνα με αυτά που θέλει να βλέπει ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία στην Βασίλισσα, δίνοντας την απαιτούμενη έμφαση στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, πάντως, ο Σλοβένος, με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα, έχει καταφέρει να «κερδίσει» και κάποιους παίκτες

Η περίπτωση του Μαλίκ Χέρστον είναι ένα κλασσικό παράδειγμα… κέρδους. Ο Αμερικανός ήταν απολαυστικός σε αρκετές περιπτώσεις του ντέρμπι και με τους 16 πόντους που πέτυχε, αλλά και τα 7 ριμπάουντ που μάζεψε συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ΑΕΚ να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη.

Είναι φανερό δια γυμνού οφθαλμού πως ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος είναι δεδομένο πως πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος της Basket League, έχει βρει τον εαυτό του ξανά και επωμίζεται τον ρόλο του ηγέτη, έναν ρόλο που είχε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην ομάδα. Ο Ζτοβτς, από την άλλη πλευρά, εκμεταλλεύεται τα αθλητικά προσόντα του Χέρστον και τα αποτελέσματα φαίνονται στο παρκέ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X