Ζντοβτς: «Να συνεχίσουμε να πιστεύουμε...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε πως αυτό που πρέπει να κάνουν άπαντες στη Βασίλισσα είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν τους πάντες.

Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό για τη νίκη τους. Εμείς κάναμε καλό παιχνίδι. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή. Είχαμε την ευκαιρία μας και δεν την πιάσαμε από τα… μαλλιά. Είμαι απογοητευμένος, γιατί έχω πει ότι θέλω να κερδίζουμε κάθε ματς και το πίστευα ότι θα το κάναμε σήμερα, όπως το πιστεύαμε όλοι μας.

Βάλαμε στην 1η παράταση, όλα τα… όπλα μας στο παρκέ. Είχαμε την ευκαιρία, αλλά την χάσαμε. Δεν είμαι τελείως απογοητευμένος. Είδα κάποια πράγματα καλά. Παίξαμε καλό μπάσκετ και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας και στην φιλοσοφία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας στήριξε και για τον πρόεδρο. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε».

Για το αν έχει φτάσει πλέον η στιγμή η ΑΕΚ να κερδίσει τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό και για τις χαμένες βολές του Παπαντωνίου: «Δεν ψάχνω ποτέ για δικαιολογίες. Πιστεύω στους παίκτες μου και οι παίκτες μου, πιστεύουν στον εαυτό τους. Θα κερδίζαμε αν έβαζε τις βολές ο Νώντας, και άξιζε να παίζει. Έπαιξε καλά, άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και πίστευα ότι θα σκόραρε στο τέλος τις βολές. Δεν θα κοιμηθεί το βράδυ, γιατί τον ξέρω πως νιώθει για αυτή την ομάδα.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Όπως είδατε, η διαφορά των δύο ομάδων, δεν είναι τόσο μεγάλη. Είναι αλήθεια, ότι και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη, έπρεπε να κερδίσουμε. Το ίδιο και σήμερα. Μας λείπανε κάποιες λεπτομέρειες. Ίσως λίγο η τύχη, αλλά θα έρθει σε εμάς πιστεύω».

Για τον τραυματισμό του Τζέι-Κόβαν Μπράουν: «Δεν ξέρω. Είχε πρόβλημα, αλλά χτύπησε στον αστράγαλο. Είχε πρόβλημα και στον αχίλλειο σήμερα, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και θα επιστρέψει σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X