Γκολ Ανάκογλου στο Καυταντζόγλειο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, ακόμη ένα γκολ για τον Δημήτρη Ανάκογλου με τη Βέροια.

Ηρακλής και Βέροια βάλθηκαν να σβήσουν την… προκατάληψη που δημιούργησε το τραγικό τερέν (από τη δυνατή και ακατάπαυστη βροχή) στο Καυτανζόγλειο για κακό ματς και παίζοντας με όρεξη για καλή μπάλα, έμειναν, τελικά, στο 1-1, έπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αμείωτο ενδιαφέρον ως το τέλος.

Ανάκογλου και Βέλλιος τα γκολ του αγώνα, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 9’, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του με την ομάδα της Ημαθίας σε έξι εμφανίσεις και τον δεύτερο να βάζει το 11ο φετινό του, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Καντιμοίρη.

Καλύτερη η «βασίλισσα του βορρά», έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο «Γηραιός» είχε τον Χουάντερσον σε εξαιρετική μέρα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 88’ με τον Ρομάνο.

Ένας εκπληκτικός -στο πρώτο ημίχρονο- Πλατανιάς πέρασε σαν… σίφουνας από την βροχερή Βοιωτία, επικρατώντας 3-0 του Λεβαδειακού. Σπουδαία εμφάνιση από τους Κρητικούς, άριστο κοουτσάρισμα από τον Γιώργο Παράσχο και τρία πολύ όμορφα τέρματα -τα δύο πρώτα προϊόν εξαιρετικών συνεργασιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X