Ανανέωσε την υπόσχεση του

"Η ΑΕΚ μου πρόσφερε τα πάντα, θα γυρίσω να βοηθήσω"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν ο Μπρούνο Ζουκουλίνι, ακριβώς την επόμενη μέρα του τραυματισμού του στο πόδι, υποχρεώθηκε να φύγει άρον – άρον για το Μάντσεστερ, είχε δώσει μια υπόσχεση στους συμπαίκτες του. “Θα γυρίσω για τα πλέι οφ και τον τελικό του κυπέλλου” είχε πει τότε στα Σπάτα, πριν φύγει για το αεροδρόμιο. Ο Ζουκουλίνι βέβαια επέστρεψε μια εβδομάδα μετά στην Αθήνα, με νάρθηκα ακόμα στο πόδι. Όχι για να παίξει, αλλά για να βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ. Δεν είδε τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο που αναβλήθηκε, παρακολούθησε όμως το ματς στην Τρίπολη. Και ο Ζουκουλίνι, λίγο πριν φύγει και πάλι για το Μάντσεστερ, ανανέωσε την υπόσχεση του προς τους συμπαίκτες του. Ο Αργεντινός έλεγε με σιγουριά, πως θα προλάβει να είναι πανέτοιμος, προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Μάλιστα γι αυτό ο Αργεντινός μέσος βιαζόταν να επιστρέψει στην Αγγλία. Ήθελε να επισπευστούν οι διαδικασίες, να βγάλει τον νάρθηκα, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας, με εξειδικευμένο για την περίπτωση του γιατρό. Ο Ζουκουλίνι ελπίζει πως στις αρχές του Μάη, θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X