Πάει σε κορυφαίο ειδικό ο Ζουκουλίνι για να προλάβει τα πλέι οφ

Οικογενειακά χτυπά η γκαντεμιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μπρούνο Ζουκουλίνι εξέφρασε την επιθυμία να προλάβει να παίξει στα πλέι οφ με την ΑΕΚ. Δε θέλει να τελειώσει άδοξα η φετινή σεζόν. Και ο 23χρονος χαφ δε μένει στα λόγια. Ο Ζουκουλίνι θα αποταθεί στον κορυφαίο Αργεντίνο κινησιολόγο, τον Χόρχε Μπομπιτσίνο, προκειμένου μέσα σε διάστημα δύο μηνών να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Πογιέτ. Θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί στο αριστερό μετατάρσιο (κάταγμα) στις 22 Φεβρουαρίου σε προπόνηση στα Σπάτα.

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ

Ο Μπομπιτσίνο για τους Αργεντίνους ποδοσφαιριστές θεωρείται….εξπέρ. Με περισσότερα από 30 χρόνια στην πλάτη του βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τιμ της Ρίβερ Πλέιτ ενώ έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από τους «μιγιονάριος» ξανά όσο και από την Εθνική Αργεντινής αλλά και τη Βιγιαρεάλ με τον Χουάν Ρικέλμε να κάνει το κονέ.

Αϊμάρ, Ιγκουαίν, Ρικέλμε και όλοι οι Αργεντίνοι σούπερ σταρ πίνουν νερό στο όνομά του ενώ διατηρεί το δικό του ιατρικό κέντρο στο Μπουένος Άιρες.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΑΝΕΒΙΤΕΡ

Ενδεικτική και πρόσφατη σχετικά είναι η περίπτωση του Ματίας Κρανεβίτερ. Ο νυν σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο με τον Ζουκουλίνι στις 22 Σεπτεμβρίου 2014 στον αγώνα Ρίβερ- Ιντεπεντιέντε 4-1. Στις 30 Νοεμβρίου 2014 χάρη στον Μπομπιτσίνο ήταν στην αποστολή στον αγώνα με την Μπάνφιλντ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X