Ο Παπαδόπουλος "σφυρίζει" την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαιτητής που ευνόησε τον Ολυμπιακό, αποβάλλοντας λανθασμένα τον Κυριακίδη στο ματς με τον Παναιτωλικό, θα “σφυρίξει” τη Δευτεριάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδόπουλο από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε …φροντίσει ώστε η ομάδα του Πειραιά να μείνει ανεπηρέαστη μετά την εντός έδρας ήττα – αποκλεισμό από την Άρσεναλ κι έτσι στο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησε έβαλε το …χεράκι του για να ξεπεραστεί το εμπόδιο του Παναιτωλικού. Σ’ εκείνο το ματς, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, αντί να υποδείξει το φάουλ κατά του Ιντέγε, άφησε τη φάση και στη συνέχεια απέβαλλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος ακούμπησε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Βοηθοί του τη Δευτέρα θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης και ο Πέτρος Πάτρας από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Φουκάκης από το Ηράκλειο και παρατηρητής ο Δημήτρης Μπερσής από την Αρκαδία.

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα “σφυρίξει” ο Γιώργος Κύζας από τη Δράμα, με βοηθούς του τους Χρήστο Ακρίβο (Αθήνα) και Δημήτρη Λαζαρίδη (Μακεδονία), με τέταρτο τον Σταύρο Μάνταλο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X