Οι τραυματίες διαμορφώνουν το ρόστερ

Κερδίζει τον Ζντοβτς ο Κατσίβελης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες περνούν και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (13/03, 17:00) πλησιάζει για την ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν ακόμα τραυματίες, άρα τα πράγματα σχετικά με την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι παραμένουν… ρευστά.

Οι Δημήτρης Κατσίβελης και Τζέι Κόβαν Μπράουν είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου και η διάγνωση έδειξε πως υπέστη οστικό οίδημα.

Ο Έλληνας γκαρντ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ώστε να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής. Σε περίπτωση που αγωνιστεί τότε θα υπάρχει μία θέση κενή στην δωδεκάδα, την οποία θα πάρει -κατά πάσα πιθανότητα- ο Δημήτρης Μωραϊτης. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ούτε ο Κατσίβελης, τότε δύο εκ των Μωραϊτη, Τσαλμπούρη και Καμαριανό μπουν στην αποστολή του ντέρμπι.

Υπάρχει και το -απίθανο- ενδεχόμενο, όμως να βρεθούν στην αποστολή κανονικά οι Κατσίβελης και Μπράουν. Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσει η εβδομάδα και εάν δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα, κάτι το οποίο εύχονται άπαντες στην Βασίλισσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X