Κρίσιμη εβδομάδα για Κατσίβελη

Κερδίζει τον Ζντοβτς ο Κατσίβελης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ άπαντες ζουν και… αναπνέουν για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Κυριακή, όπου στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα δείξει πως η Βασίλισσα έχει την ποιότητα για να πετύχει κάτι σπουδαίο τη φετινή σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να έχει στη διάθεσή του όλα τα… όπλα του και ένα εξ αυτών -ελπίζει να- είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο Έλληνας γκαρντ, μέχρι να τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό στην Περιβόλα έδειχνε πως είχε βρει τα πατήματά του και ανέβαινε, αγωνιστικά.

Ένα χτύπημα στο γόνατο, όμως, τον έφερε αρκετά πίσω. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, έχασε τους αγώνες με Κηφισιά και Άρη, στους οποίους θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην «κιτρινόμαυρη» περιφέρεια.

Πλέον, το στοίχημα -προσωπικό, αλλά και της ομάδας- είναι να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό το συντομότερο δυνατό και στο πλαίσιο αυτό προσπαθεί να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας αυτής είναι κρίσιμες, καθώς θα κριθεί το εάν θα είναι στα πλάνα του Σλοβένου προπονητή ή όχι. Η αποθεραπεία του βρίσκεται σε καλό στάδιο και πλέον οδεύει προς την τελική ευθεία της.

Μένει να φανεί το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του διεθνούς γκαρντ τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X