Απόψε κρίνονται πολλά για τα πλέι οφ

Ψυχίατρε, ποιος θα τη σταματήσει;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Τρίπολη έχει πολλαπλές σημασίες για τους «κιτρινόμαυρους». Είναι ακόμα ένα σημαντικό κρας τεστ για τον Πογιέτ και τους παίκτες του απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, είναι μια διαδικασία ρεβάνς για την απροσδόκητη ήττα του πρώτου γύρου, είναι και μια μάχη για το μέλλον. Γιατί απόψε στην Τρίπολη, η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει το μέλλον της ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ που κοντοζυγώνει.
Με τη χθεσινή νίκη του ο Παναθηναϊκός έφτασε πλέον τους δύο βαθμούς, εάν η διαδικασία των πλέι οφ ξεκινούσε σήμερα. Μετά την απώλεια του Πανιωνίου στα Χανιά, η ψαλίδα της πρώτης από την τέταρτη θέση άνοιξε και έτσι διαμορφώθηκαν οι ισορροπίες. Η ΑΕΚ έχει μέχρι τώρα δύο βαθμούς και αν σήμερα μείνει αήττητη (ακόμα και σε ενδεχόμενο ισοπαλίας), φτάνει τους τρεις και διατηρεί το πλεονέκτημα για την έναρξη της διαδικασίας.
Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς και για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες έπειτα από τα πρώτα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής, βρίσκονται μόλις τέσσερις βαθμούς από την 5η θέση και πέντε από την 4η. Κάτι που σημαίνει πως και ο Αστέρας θα παίξει την τελευταία ζαριά του για να προλάβει την πεντάδα και να είναι μέσα στις θέσεις που θα οδηγήσουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της ερχόμενης περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X