Πιθανό... μπάχαλο στα play offs λόγω αποχής και ποινών

Αγκαλίτσες και φιλάκια για τα παιδιά του Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποχή των δικηγόρων είναι πολύ πιθανό να… τινάξει στον αέρα τα play offs της Λίγκας, καθώς οι ενδεχόμενες ποινές σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να έρθουν μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών για τα εκτεταμένα -όπως έχουν χαρακτηριστεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα- επεισόδια στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, ενώ και ο ΠΑΟΚ περιμένει την «καμπάνα» για τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», από τη στιγμή που οι δύο Δικέφαλοι θα βρίσκονται εκτός απροόπτου στα play offs για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η διαδικασία των αγώνων κατάταξης μπορεί να διαταραχθεί. Ο λόγος είναι πως η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι τις 16 Μαρτίου, με το πρωτάθλημα να τελειώνει στις 17 Απριλίου. Αν η αποχή συνεχιστεί και δεν εκδικαστούν οι υποθέσεις, τότε είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να υπάρξουν οι ποινές στις ομάδες.
Αυτό σημαίνει και… μπάχαλο, θυμίζοντας την περίπτωση του ΠΑΟΚ το 2014 με την αφαίρεση βαθμών, όπου η Εφέσεων της ΕΠΟ είχε ερμηνεύσει πως το -3 για τον Δικέφαλο θα πρέπει να ισχύσει από τα play offs και όχι στο πρωτάθλημα που τελείωσε, φέρνοντας τις αντιδράσεις λόγω και του κενού που υπάρχει στον πειθαρχικό κώδικα του ΚΑΠ. Σε περίπτωση που υπάρξει η καθυστέρηση τότε ρόλο θα παίξουν οι τακτικοί δικαστές και κανείς δεν γνωρίζει αν θα λάβουν ως δεδικασμένο την περίπτωση του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X