Η ώρα του Σοϊλέδη

Ετοιμάζεται για ντεμπούτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντίντακ έχει καπαρώσει τη θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αύριο στην Τρίπολη εκεί θα βρίσκεται ο Αρης Σοϊλέδης. Ο Ελληνας άσος έχει επιστρέψει εδώ και καιρό σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά τη θλάση που είχε υποστεί στον προσαγωγό στην πρώτη φάση του ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Στις αρχές του Φεβρουαρίου.

«Θηρίο στο κλουβί» περιγράφουν όλοι τον Σοϊλέδη όλο αυτόν καιρό μια και περίμενε πως και πως να μπορέσει να βρίσκεται εκ νέου στα πλάνα του Πογιέτ. Και αύριο στην Τρίπολη εμφανίζεται και πάλι η ευκαιρία μια και ο Ισπανός μπακ είναι τιμωρημένος λόγω καρτών ενώ θα απουσιάσει λόγω καρτών και με τον Πανθρακικό. Είναι το…μομέντουμ προκειμένου ο Σοϊλέδης να κάνει δύο σερί συμμετοχές (έχει 10 φέτος στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο).

Ο Σοϊλέδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρυσι από τους κοιλιακούς του δείχνει και στα Σπάτα να επιστρέφει γερός και δυνατός και έχει στόχο να βάλει…δύσκολα στον προπονητή του για τη συνέχεια της σεζόν και εν όψει πλέι οφ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X