Τους έχει "κερδίσει" όλους ο Πέκχαρτ

«Κινήθηκα με το ένστικτο του σκόρερ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν μήνα και κάτι μέρες συμπληρώνει πλέον στην ΑΕΚ ο Τόμας Πέκχαρτ. Ο ίδιος ο Τσέχος φορ πλέον έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και κυρίως έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον ρυθμό του. Σκόραρε άλλωστε στο ματς με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λίγο έλειψε να βρει δίχτυα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Πέκχαρτ μέσα σ’ αυτόν τον μήνα που βρίσκεται στην ΑΕΚ, τους έχει κερδίσει όλους με τον χαρακτήρα του και την νοοτροπία του. Εκείνο που λένε όλοι είναι πως πρόκειται για “ένα εξαιρετικό παιδί αλλά και έναν άψογο επαγγελματία”.

Μάλιστα η αλήθεια είναι πως ο Πέκχαρτ και στην συμπεριφορά του, αλλά και στον τρόπο που δουλεύει, μοιάζει πολύ με τον Γιόχανσον. Άλλωστε γι αυτό και οι δυο τους έχουν “κολλήσει”. Και προφανώς στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως και ο Τσέχος φορ θα αποδειχθεί “λίρα εκατό”, όπως ο Σουηδός μέσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X