Το... βάρος στην «αεροπορία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ (13/03, 17:00) συνεχίζεται με προβλήματα, μιας και ο Τζέι Κόβαν Μπράουν τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου, φέρνοντας ανακατατάξεις στον τρόπο με τον οποίο ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θα αντιμετωπίσουν το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής.

Οι Δημήτρης Κατσίβελης και Τζέι Κόβαν Μπράουν είναι αμφίβολοι για το μεγάλο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, με τον πρώτο -πάντως- να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ώστε να αγωνιστεί. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και να παίξουν και οι δύο κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα είναι στο 100%, κάτι το οποίο -είναι λογικό να- προβληματίζει άπαντες στο στρατόπεδο της Βασίλισσας.

Κυρίως, όμως, τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του. Ο τραυματισμός του Μπράουν ήρθε σε κακό… timing, μιας και ο Αμερικανός είχε βρει τα πατήματά του και έδειχνε δείγματα του ταλέντου του.

Τι σημαίνει η εξέλιξη αυτή πια; Πως το «ξανθό σκυλί» θα καταστρώσει τα πλάνα του ώστε να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι, οι ψηλοί της ομάδας αναμένεται να έχουν πολλή… δουλειά μπροστά τους ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι. Στα τελευταία παιχνίδια, άλλωστε, η Βασίλισσα είναι από τις πιο αξιόπιστες ομάδες κοντά στο καλάθι και θέλει να το επιβεβαιώσει κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X