Η δική σας άποψη για το "λουκέτο" του Κοντονή στο κύπελλο

Έλεγχος στις ΠΑΕ για φοροδιαφυγή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να διακόψει οριστικά τη διορργάνωση του κυπέλλου, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Τόσο οι ομάδες που συμμετείχαν στην ημιτελική φάση του θεσμού, όσο και γενικά οι Έλληνες φίλαθλοι αντέδρασαν με τον δικό τους τρόπο. Κάποιοι στηρίζοντας την απόφαση του υφυπουργού αθλητιμσού και κάποιοι άλλοι δηλώνοντας ότι με τέτοια μέτρα δεν πρόκειται να προκύψει λύση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το enwsi.gr σας έδωσε τη δυνατότητα μέσω της “Ενωσίτικης Κάλπης” να εκφράσετε τη δική σας άποψη για το θέμα αυτό και με οριακό ποσοστό 51%, “δηλώσατε” ότι με τέτοιες κινήσεις, όπως η διακοπή του κυπέλλου, δε λύνεται το πρόβλημα. Υπήρχε πάντως κι ένα μεγάλο ποσοστό, 42% μεταξύ των αναγνωστών, το οποίο συμφωνεί μεν με την απόφαση του κ. Κοντονή, αλλά συμπληρώνει ότι δεν θα έπρεπε να αφορά μόνο στον θεσμό του κυπέλλου, ενώ το 8% εκ των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση, ψήφισε ότι τάσσεται υπέρ της απόφασης του υφυπουργού, αφού δεν πάει άλλο η κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X